top of page

FABRICA DE MONUMENTE FUNERARE AMINTIRE VIE

Realizăm monumente funerare unice pentru comemorarea celor dragi

monument funerar desen.jpg
Schets%20grafsteen%20met%20klassiek%20kr
weergave%20fotokaarten%20-%20Den%20Holla

De peste 15 ani, suntem specializați în crearea de monumente funerare și cruci pentru a onora memoria celor adormiți și pentru a respecta tradiția religioasă de înmormântare. Suntem Fabrica de monumente funerare Amintire Vie, o companie cu o istorie bogată în crearea unor opere de artă funerară care aduc un omagiu demn celor dragi.

Misiunea noastră este de a oferi calitate superioară și aspect desăvârșit în fiecare lucrare pe care o realizăm, iar acest lucru ne-a adus recunoașterea și recomandările clienților noștri de-a lungul timpului. Pentru noi, fiecare monument funerar reprezintă o lucrare unică, care trebuie să reflecte personalitatea și stilul celor dragi, dar și să ofere confort și amintiri plăcute celor care îi poartă dorul.

Folosim numai materiale de calitate și ne adaptăm întotdeauna bugetului alocat de familie, deoarece înțelegem că un monument funerar se construiește o singură dată în viață, iar fiecare detalii trebuie să fie perfect. În plus, investim în mod constant în echipamente de ultimă generație, pentru a eficientiza timpul de execuție a monumentelor funerare la un standard ridicat de calitate.

Suntem mândri de echipa noastră de experți în construcții funerare, care combină cunoștințele tradiționale cu cele moderne, pentru a crea monumente funerare deosebite și personalizate. De la designul inițial până la finalizarea lucrării, suntem alături de clienții noștri, oferindu-le servicii personalizate și soluții adaptate nevoilor fiecăruia în parte.

Pentru noi, crearea unui monument funerar este mai mult decât o simplă lucrare, este o misiune de a aduce liniște celor care își amintesc de cei dragi.

 

Contactează-ne acum și lasă-ne să te ajutăm să alegi un monument funerar unic, creat cu grijă și profesionalism, care să păstreze vie amintirea celor dragi.

monumente funerare amintire vie proiectare.jpeg
magazin monumente funerare bucuresti.jpg
magazin monumente funerare_edited.jpg

TE INCADREZI MEREU ÎN BUGET

Prețul monumentelor funerare variază în funcție de dimensiune și de materialul folosit.

Cea mai economica cruce din gama de monumente funerare din granit costă 1.500 de Lei.

Găsim întotdeauna soluții pentru a ne incadra în bugetul alocat.

MONUMENTE FUNERARE - ALEGEREA CORECTĂ

Vei găsi acest articol folositor dacă dorești să realizezi un monument funerar în memoria persoanelor dragi fără a avea experiență în acest domeniu. Alegerea construcției funerare trebuie realizată cu atenție deoarece acesta va ramane pe vecie și va reprezenta omagiul adus persoanelor adormite.

TRANSPORT GRATUIT

Oferta noastră pentru monumente funerare include livrare gratuită în toată țara. Contactează-ne astăzi și ai acces la prețuri de fabrică avantajoase. Comparați oferta noastră cu cea locală și veți fi surprins de economia pe care o puteți face la achiziție.

COMENZI SPECIALE

Realizăm monumente funerare și construcții funerare din granit, marmură sau piatră naturală, în orice model solicitat. Suntem dedicați să transformăm ideile tale în realitate și oferim o simulare grafică gratuită pentru a-ți oferi o imagine clară a produsului final. 

 • Cât durează realizarea unui monument funerar?
  Monumentele funerare aflate in stoc se pot livra în 5 zile lucrătoăre.
 • Cum plasez o comandă?
  Comanda se poate plasa online, prin email, telefon sau în showroomul nostru din București.
 • Cum se realizează livrarea produselor?
  Monumentele și crucile funerare se pot ridica din sediul nostru situat în Bucuresti sau se pot livra în toată țara prin curierat rapid.
 • Cum se montează monumentele funerare?
  Colaborăm în condiții excelente cu echipe de montaj din toată țara, astfel putem asigura un montaj rapid la cel mai bun preț de pe piață.
 • Pot monta singur un monument funerar?
  La cerere putem furniza schițe de montaj, adeziv special pentru piatră și elementele de îmbinare necesare.
 • Ce durata de viată au monumentele funerare?
  Monumentele și crucile funerare sunt realizate din granit atent selecționat. Acesta este unul din cele mai rezistente materiale naturale. Culoarea și luciul vor rămâne pe viață daca sunt tratate corespunzator. Marmura este puțin mai sensibila și necesită o atenție mai sporită și impermeabilizări dese.
bottom of page