top of page

FABRICA DE MONUMENTE FUNERARE AMINTIRE VIE

Realizăm monumente funerare unice pentru comemorarea celor dragi

Portofoliu de Lucrări Funerare
Instalare cadru din granit masiv și monument funerar premium - Ep.8 - Amintire Vie

Instalare cadru din granit masiv și monument funerar premium - Ep.8 - Amintire Vie

05:41
Redă videoclipul
Instalare set complet format din Monument Funerar, Bordură, Bancă și Capac - Ep. 7 Amintire Vie

Instalare set complet format din Monument Funerar, Bordură, Bancă și Capac - Ep. 7 Amintire Vie

09:44
Redă videoclipul
Placare cu Granit pentru Bordura Locului de Veci - Ep.6 - Amintire Vie

Placare cu Granit pentru Bordura Locului de Veci - Ep.6 - Amintire Vie

09:28
Redă videoclipul

De-a lungul a peste 15 ani, ne-am specializat în crearea de monumente funerare și cruci, aducând un omagiu demn și respectând tradițiile religioase în procesul de înmormântare. Fabrica noastră, Amintire Vie, își are rădăcinile într-o istorie bogată de creație a unor opere de artă funerară care își aduc tributul cu demnitate celor dragi.

Misiunea noastră este de a oferi calitate superioară și un aspect desăvârșit în fiecare lucrare pe care o realizăm, iar acest angajament ne-a adus aprecierea și recomandările clienților noștri de-a lungul timpului. Pentru noi, fiecare monument funerar este o expresie unică a personalității și stilului celui rămas în memoria noastră, oferind în același timp confort și amintiri plăcute celor care îi poartă dorul.

Folosim exclusiv materiale de cea mai înaltă calitate și suntem flexibili în adaptarea la bugetul fiecărei familii, înțelegând că construcția unui monument funerar este o decizie importantă și unica în viață, iar fiecare detaliu trebuie să fie impecabil. În plus, investim constant în tehnologii de vârf pentru a ne asigura că timpul de producție este optimizat, menținând în același timp standarde ridicate de calitate.

Suntem mândri de echipa noastră de experți în construcții funerare, care îmbină tradiția cu inovația pentru a crea monumente funerare personalizate și deosebite. De la etapa inițială a designului până la finalizarea lucrării, ne angajăm să fim alături de clienții noștri, oferindu-le servicii personalizate și soluții adaptate nevoilor individuale.

Pentru noi, fiecare monument funerar este o expresie a compasiunii și respectului, și o misiune de a aduce liniște celor care își amintesc de cei dragi.

Contactează-ne acum și lasă-ne să te ghidăm în alegerea unui monument funerar unic, creat cu grijă și profesionalism, care să păstreze vie amintirea celor dragi pentru totdeauna.

monumente funerare amintire vie proiectare.jpeg
magazin monumente funerare bucuresti.jpg
magazin monumente funerare_edited.jpg

TE INCADREZI MEREU ÎN BUGET

Prețul monumentelor funerare variază în funcție de dimensiune și de materialul folosit.

Cea mai economica cruce din gama de monumente funerare din granit costă 1.500 de Lei.

Găsim întotdeauna soluții pentru a ne incadra în bugetul alocat.

MONUMENTE FUNERARE - ALEGEREA CORECTĂ

Vei găsi acest articol folositor dacă dorești să realizezi un monument funerar în memoria persoanelor dragi fără a avea experiență în acest domeniu. Alegerea construcției funerare trebuie realizată cu atenție deoarece acesta va ramane pe vecie și va reprezenta omagiul adus persoanelor adormite.

TRANSPORT GRATUIT

Oferta noastră pentru monumente funerare include livrare gratuită în toată țara. Contactează-ne astăzi și ai acces la prețuri de fabrică avantajoase. Comparați oferta noastră cu cea locală și veți fi surprins de economia pe care o puteți face la achiziție.

COMENZI SPECIALE

Realizăm monumente funerare și construcții funerare din granit, marmură sau piatră naturală, în orice model solicitat. Suntem dedicați să transformăm ideile tale în realitate și oferim o simulare grafică gratuită pentru a-ți oferi o imagine clară a produsului final. 

 • Cât durează realizarea unui monument funerar?
  Monumentele funerare aflate in stoc se pot livra în 5 zile lucrătoăre.
 • Cum plasez o comandă?
  Comanda se poate plasa online, prin email, telefon sau în showroomul nostru din București.
 • Cum se realizează livrarea produselor?
  Monumentele și crucile funerare se pot ridica din sediul nostru situat în Bucuresti sau se pot livra în toată țara prin curierat rapid.
 • Cum se montează monumentele funerare?
  Colaborăm în condiții excelente cu echipe de montaj din toată țara, astfel putem asigura un montaj rapid la cel mai bun preț de pe piață.
 • Pot monta singur un monument funerar?
  La cerere putem furniza schițe de montaj, adeziv special pentru piatră și elementele de îmbinare necesare.
 • Ce durata de viată au monumentele funerare?
  Monumentele și crucile funerare sunt realizate din granit atent selecționat. Acesta este unul din cele mai rezistente materiale naturale. Culoarea și luciul vor rămâne pe viață daca sunt tratate corespunzator. Marmura este puțin mai sensibila și necesită o atenție mai sporită și impermeabilizări dese.
bottom of page