top of page

Termeni și Condiții

Vă rugăm să citiți următorii termeni și condiții de utilizare care guvernează utilizarea site-ului www.amintirevie.ro de către dumneavoastră. ("Acordul"). Utilizarea site-ului reprezintă acceptarea acestui accord respectiv a acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomanda citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Site-ul www.amintirevie.ro este proprietatea SC  ECHIPA ALFAS SRL, cu sediul in Bucuresti, Drumul Lunca Jaristei 39C, sector 3, este înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. Reg. com.: J40/14362/2016 CIF: RO31833728 , și va fi numită in continuare ECHIPA ALFAS.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acest acord precum și informațiile apărute pe acest site oricând, fără o notificare prealabilă, acest lucru fiind valabil și în cazul întreruperii activitații.

Din acest motiv, vă încurajăm să revizuiți acest acord de fiecare dată când utilizați site-ul. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu folosiți site-ul. 

Înregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat sa vă alegeți un nume de utilizator (adresa de email) si o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, iar orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator este integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator. Sunteți pe deplin în cunoștință de cauză că orice informație, date, text, fotografii, grafică, etc., conținute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entități de la care provine.

În cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informație pe care o veți găsi pe acestea. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri și luați sau nu în considerare informația găsită acolo. În aceste condiții nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi făcuți responsabili pentru conținutul site-ului incluzând, dar nelimitându-se la, informații trunchiate, incomplete sau greșite sau pentru orice consecințe ale utilizării acestora.

AMINTIRE VIE este brandul deținut de ECHIPA ALFAS și este un magazin online de desfacere “en-detail” (comerțul cu amănuntul). Produsele comercializate în acest magazin sunt destinate consumului, iar revânzarea acestora este strict interzisă (conform Codului Fiscal).
 

Tranzacțiile pe site
Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată pe site. Putem limita sau anula cantitățile comandate. Aceste restricții pot include comenzi plasate de același client, cu același card de credit/debit, și/sau comenzi care folosesc aceeași adresă pentru facturare și/sau aceeași adresa de livrare. În cazul în care vom modifica sau anula o comandă, vom încerca să vă notificăm contactându-vă pe adresa de e-mail și/sau la numărul de telefon oferit în momentul când a fost efectuată comanda.

 
Refuzarea unei comenzi poate interveni și dacă:

-    nu avem pe stoc produsul comandat

-    plata dumneavoastră nu a fost finalizată in cazul plății cu cardul sau transfer bancar

-    a fost o eroare legată de prețul sau descrierea produsului

-    nu sunteți eligibil pentru a face o comanda (aveți sub vârsta legală, ați făcut în trecut comenzi pe care nu le-ați ridicat, etc...)
 

Efectuarea plăților online
În cazul plăților online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de Stripe.com

În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastră să intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terțe persoane: Stripe.com garantează securitatea sistemelor informatice.
 
Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele pe serverele ECHIPA ALFAS.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră in acest sistem - introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiilor de la ATM.

 
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.amintirevie.ro   SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.amintirevie.ro ,  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.
 
Returnarea comenzilor
În cazul în care nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat îl puteți returna in termen de 14 zile calendaristice, în conformitate cu prevederile OUG 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță. Clientul poate returna produsul (produsele) in același termen de 14 zile calendaristice, numai dacă acesta este in condiții perfecte (inclusiv ambalajul) pentru a putea fi revândut ca produs nou.

Prin însăşi natura lor, anumite produse nu pot fi returnate comerciantului de exp: produsele funerare ( fotoceramica, vaze, felinare, cruci, monumente, placaje, lastre, cavouri, borduri, statuete fabricate la comandă sau personalizate în mod clar).

Produsul se returnează întotdeauna împreună cu ambalajul producătorului (cutie sau pungă), în aceeași stare in care a fost primit de către dumneavoastră.

În momentul predării către firma de transport, produsul împreună cu ambalajul producătorului trebuie împachetate corespunzător, cel puțin intr-o alta cutie sau pungă, pentru a nu se deteriora în timpul transportului, astfel încât ambalajul producătorului să nu prezinte urme de bandă adezivă sau alte deteriorări legate de împachetare.

Penalizări pentru anularea / amânarea unei comenzi:
Datorită particularităților acestei afaceri, regretăm faptul că nu vom rambursa sumele achitate ca avans în cazul în care anularea comenzii se efectuează din culpa dumneavoastră ( cumpărătorului ). Penalizarea este in cuantum de 50% din valoarea totală a comenzii.

Conținutul site-ului
Site-ul și toate materialele de pe site, incluzând texte, imagini, ilustrații, design-uri, icon-uri, fotografii, video clipuri și alte materiale sunt deținute și controlate de ECHIPA ALFAS. Site-ul și conținutul său este destinat exclusiv uzului comercial. Nu aveți voie să reproduceți, publicați, transmiteți, distribuiți, afișați, modificați, vinde sau să exploatați în nici un fel conținutul site-ului. Site-ul și conținutul său este destinat promovării produselor ECHIPA ALFAS.

Comentariile utilizatorilor, recenziile, feedback-ul și alte observații ale acestora
Toate comentariile, recenziile, sugestiile și ideile trimise sau oferite online, prin email sau prin poștă, vor fi și vor rămâne proprietatea ECHIPA ALFAS. Dezvăluirea, trimiterea sau oferirea oricăror tipuri de comentarii constituie cesionarea către ECHIPA ALFAS  a tuturor drepturilor patrimoniale de autor asupra lor, iar societatea comercială ECHIPA ALFAS nu va avea nici o limitare în utilizarea acestora, în scopuri comerciale sau în orice alt scop.

(1) de a păstra confidențial recenziile;
(2) de a plăti despăgubiri pentru oricare din recenzii;
(3) de a răspunde la oricare din recenzii.

 
ECHIPA ALFAS are dreptul dar nu este obligată să monitorizeze sau să modifice oricare comentariu. Sunteți de acord să nu încălcați nici un drept al unei părți terțe, incluzând drepturile de autor, de marcă înregistrată, intimitate sau alte drepturi. În plus, sunteți de acord ca recenziile dumneavoastră să nu conțină calomnii, materiale abuzive sau obscene, să nu conțină viruși sau alte programe care ar putea afecta integritatea paginii web. Nu aveți voie să folosiți adrese de email false sau să pretindeți că sunteți o altă persoană. Sunteți responsabil(ă) în exclusivitate pentru recenziile scrise de dumneavoastră. ECHIPA ALFAS nu își asumă nici o responsabilitate și nu poate fi trasă la răspundere pentru comentariile scrise de dumneavoastră sau de o parte terță.
 

Informații despre produs
Prețurile afișate pe site sunt în RON și conțin toate taxele. Nu includ alte taxe legate de transport sau plată. Anumite produse pot avea anumite limitări de cantitate și pot fi returnate sau schimbate doar prin intermediul paginii web, în concordanță cu politica de returnare aplicabilă.

 
Erori, inexactități și omisiuni
Se poate întâmpla uneori să existe informații pe site-ul nostru care conțin erori de ortografie, inexactități sau omisiuni care pot referi la descrierea produselor, prețurilor, promoțiilor, ofertelor și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a anula comenzile dacă o informație de pe site este incorectă, oricând, fără o notificare prealabilă (chiar dacă o comandă a fost deja plasată).

 
Culori
Facem tot ce este posibil pentru a afișa cât mai acurat culorile produselor care apar pe site. Nu vă putem garanta însă că ecranul monitorului dumneavoastră va afișa cu exactitate aceste culori. Există monitoare mai luminoase sau mai întunecoase, unele nu sunt calibrate, de aceea pot apărea mici diferențe de culoare.

Nu garantam o anumită culoare, nuanță a materialelor naturale ( marmura sau granit ). Nunața poate sa fie diferita de la lot la lot. Monumentele funerare și contrucțiile funerare din piatră naturală pot prezenta urme naturale si variații in textură, ceea ce înseamnă că aceste caracteristici sunt parte integrantă a produselor noastre.
 

Drept legal
Acest Acord a fost realizat în conformitate cu legile din România. Orice conflict apărut în timpul acestui Acord va fi soluționat exclusiv de curțile de justiție din România. Excepția unei clauze a acestui Acord nu poate fi considerată o excepție pentru celelalte clauze prevăzute în acest Acord. Dacă oricare din clauze se dovedește a fi inaplicabilă sau invalidă din orice motiv, acea clauză va trebui separată, iar celelalte clauze vor avea în continuare puteri și efecte depline. Acest Acord reprezintă un contract între noi referitor la utilizarea de către dumneavoastră a paginii noastre web.

 
Încetarea Acordului
Acești termeni au efect până la rezilierea lor de către dumneavoastră sau de către ECHIPA ALFAS. Puteți rezilia acest Acord oricând. ECHIPA ALFAS de asemenea poate rezilia acest Acord oricând fără o notificare prealabilă. În consecință, ECHIPA ALFAS poate restricționa accesul la site, dacă încălcați clauzele acestui Acord.

bottom of page